Це був самий довгий (але солодкий😂) прогрів на рецепт торта🍰 Знаю, що ви чекали, тому більше не парю очікуванням! Як зробити Торт з апельсинами рецепт простий.
Інгредієнти
Бісквіт (на 18 см)
Масло вершкове 25 гр
Борошно 85 гр
Цукор 100 гр
Розпушувач 4 гр
Сіль 1 гр
Сода 1 гр
Сік лимона 5 гр
Яйце 1 шт
Вершки 33% – 50 гр
Масло рослинне – 30 г
Сік імбиру – 45 гр
Кубики апельсина – 80 гр
⠀
Намелака (на 16 см)
Молоко – 50 гр
Імбир-100 гр
Желатин – 2 гр
Білий шоколад – 90 гр
Глюкоза – 2 гр
Вершки 33% – 100 гр
⠀
Компот апельсиновий (на 16 см)
Пюре апельсина – 150 гр
Цукор – 20 гр
Пектин NH 4 гр
Сік лайма -50 мл
Желатин – 3 г
Кубики апельсина – 30 гр
Мус апельсиновий (18 см)
апельсинове пюре – 200 гр
цукор – 100 гр
желатин – 10 г
вершків 33-35% – 200 гр
Торт з апельсинами покроковий рецепт
1. Змішати холодне вершкове масло в кубиках з борошном, сіллю, цукром, розпушувачем і содою, погашеної лимонним соком. В окремій чашці збити яйце, додати вершки, рослинне масло, збити. Акуратно об’єднати з першої сумішшю. Ввести сік імбиру, розмішати. Додати кубики апельсина, викласти у форму.Випікати ~ 15 хв при 180С.
2. Намелака (на 16 см)
Нагріти молоко з імбиром, додати сироп глюкози і розчинити в ньому желатин. Розтопити шоколад. Зробити ганаш з молоком. Ввести холодні вершки і пробити суміш блендером. Залити у форму.Прибрати на стабілізацію(в ідеалі – 24 години в холодильнику, потім заморозка⏱).
Нагріти молоко з імбиром, додати сироп глюкози і розчинити в ньому желатин. Розтопити шоколад. Зробити ганаш з молоком. Ввести холодні вершки і пробити суміш блендером. Залити у форму.Прибрати на стабілізацію(в ідеалі – 24 години в холодильнику, потім заморозка⏱).
3. Компот апельсиновий.
Нагріти пюре апельсина до 40С, ввести цукор, змішаний з пектином. Довести до кипіння, додати шматочки і сік лайма, проварити до кипіння, зняти з вогню, розпустити желатин. Залити у форму, заморозить.
Нагріти пюре апельсина до 40С, ввести цукор, змішаний з пектином. Довести до кипіння, додати шматочки і сік лайма, проварити до кипіння, зняти з вогню, розпустити желатин. Залити у форму, заморозить.
4. Мус апельсиновий.
Половину пюре нагріти з цукром до розчинення, додати набряклий желатин. Вилити пюре до основної маси. Остудити до 28С, ввести полувзбитые вершки. Найголовніше, що ви можете експериментувати зі складанням, декором і створити свій варіант ідеального апельсина😄
Половину пюре нагріти з цукром до розчинення, додати набряклий желатин. Вилити пюре до основної маси. Остудити до 28С, ввести полувзбитые вершки. Найголовніше, що ви можете експериментувати зі складанням, декором і створити свій варіант ідеального апельсина😄