Як зробити Торт з малиновим конфі і кокосовим кремом рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Для пісочної частини:
90 г пісочного печива по-бретонськи
30 г нейтральних вафель
100 г білого шоколаду
20 г фундука
1 г морської солі
Мигдально-кокосовий крем:
30 г меленого мигдалю
30 г кокосової стружки, подрібненої в порошок
60 г цукрової пудри
60 г м’якого вершкового масла
2 маленьких або 1 велике яйце (70 г)
10 г кукурудзяного крохмалю
100 г малини
Цедра лайма
1 г морської солі
Малинове конфі:
125 г малини
15 г цукрової пудри
2,5 г пектину
Торт з малиновим конфі і кокосовим кремом покроковий рецепт
1. Для пісочної частини:
Розтопіть білий шоколад. Печиво і вафлі дрібно покришити, додати подрібнений фундук, а потім сіль. Додати розтоплений шоколад, акуратно перемішати. Викладіть суміш на дно форми, діаметром 18 см і розгладьте зворотною стороною ложки. Залиште на 1 годину в холодильнику, потім акуратно зніміть обруч формы.
Розтопіть білий шоколад. Печиво і вафлі дрібно покришити, додати подрібнений фундук, а потім сіль. Додати розтоплений шоколад, акуратно перемішати. Викладіть суміш на дно форми, діаметром 18 см і розгладьте зворотною стороною ложки. Залиште на 1 годину в холодильнику, потім акуратно зніміть обруч формы.
2. Мигдально-кокосовий крем:
Розігрійте духовку до 180 ° C. Змішайте розм’якшене масло з цукровою пудрою. Додайте мигдальний порошок, кокосовий порошок, яйце, сіль, кукурудзяний крохмаль і цедру лимона. Викладіть малину у форму, діаметром 18 см, потім залийте мигдально-кокосовим кремом. Запікати в духовці 20 хвилин. Дати охолонути приблизно 1 час.
Розігрійте духовку до 180 ° C. Змішайте розм’якшене масло з цукровою пудрою. Додайте мигдальний порошок, кокосовий порошок, яйце, сіль, кукурудзяний крохмаль і цедру лимона. Викладіть малину у форму, діаметром 18 см, потім залийте мигдально-кокосовим кремом. Запікати в духовці 20 хвилин. Дати охолонути приблизно 1 час.
3. Малинове конфі:
Подрібніть малину до стану пюре, протріть через сито, додайте інші інгредієнти і доведіть суміш до кипіння. Перекласти в салатник, накрити кришкою і поставити в холодильник.
Подрібніть малину до стану пюре, протріть через сито, додайте інші інгредієнти і доведіть суміш до кипіння. Перекласти в салатник, накрити кришкою і поставити в холодильник.
4. Додатково:
Свіжа малина, кокосова стружка. Змастіть пісочну основу малиновим конфі, зверху викладіть мигдально-кокосовий шар. Прикрасьте малиною і кокосової стружкой.
Свіжа малина, кокосова стружка. Змастіть пісочну основу малиновим конфі, зверху викладіть мигдально-кокосовий шар. Прикрасьте малиною і кокосової стружкой.