Як смачно зробити Торт з медовими коржами і кремом з кокосового молока простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ловіть рецепт смачного тортика ❤️ Крем-моя імпровізація, і можу сказати ,що вийшов те, що треба – тому що він смачний, але при цьому не жирний і не нудотний 👍🏼
Інгредієнти
Бісквіт:
✅4 яйця
✅160 Гр цукру
✅100 Гр розтопленого вершкового масла
✅120 Гр меду
✅1 ч. л соди
✅250 Гр борошна
Крем:
✅4 ст л кукурудзяного крохмалю
✅120 Гр цукру
✅500 мл кокосового молока (якщо немає ,то замініть на звичайне молоко)
✅ванілін або ванільний цукор
✅2 ст л кокосового олії (якщо немає , то додайте 50 грам вершкового масла кімнатної температури )
Шоколадний ганаш:
✅80 Гр молочного шоколаду (у мене половина горького)
✅40 мл гарячих (але не кип’ятити!) вершків 33%
Торт з медовими коржами і кремом з кокосового молока покроковий рецепт
1. Бісквіт:
Просто все перемішуємо до однорідності, заливаємо у форму і Випікаємо при 170 градусах до сухої зубочистки. Я випікала в формі розміром 24 на 34 близько 25 хвилин і розділила поперек на два коржа, але ще краще і швидше буде піч одним коржем на весь деко, і потім розділити (точно 12-15 хвилин цілком вистачить вам).
Просто все перемішуємо до однорідності, заливаємо у форму і Випікаємо при 170 градусах до сухої зубочистки. Я випікала в формі розміром 24 на 34 близько 25 хвилин і розділила поперек на два коржа, але ще краще і швидше буде піч одним коржем на весь деко, і потім розділити (точно 12-15 хвилин цілком вистачить вам).
2. Крем:
Перемішуємо цукор, крохмаль ,ванільний цукор ,поступово додаємо кокосове молоко, перемішуючи, щоб не було грудочок , варимо до загустіння. Перекладаємо в іншу ємність і закриваємо харчовою плівкою в контакт, щоб не обвітрилася поверхность.
Перемішуємо цукор, крохмаль ,ванільний цукор ,поступово додаємо кокосове молоко, перемішуючи, щоб не було грудочок , варимо до загустіння. Перекладаємо в іншу ємність і закриваємо харчовою плівкою в контакт, щоб не обвітрилася поверхность.
3. Після повного охолодження заварний маси додаємо до нього ✅250 Гр маскарпоне і просто пробиваємо блендером до повної однородности.
4. Шоколадний ганаш:
Просто заливаємо шоколад гарячими вершками, чекаємо хвилинку і перемішуємо до однорідності. Покриваємо тортик. Приємного чаювання, печіть на радость.
Просто заливаємо шоколад гарячими вершками, чекаємо хвилинку і перемішуємо до однорідності. Покриваємо тортик. Приємного чаювання, печіть на радость.
Відео рецепт 👇