Угорська ватрушка з сиром з листкового тіста

Угорська ватрушка з сиром з листкового тіста простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Листкове тісто бездріжджове 500 р
Сир 250 г
Цукор 100 р
Яйце куряче 2 шт
Ванілін
Цедра одного лимона (за бажанням)
Сіль щіпка
Жовток для змазування
Цукрова пудра для обсипання

Угорська ватрушка з сиром з листкового тіста покроковий рецепт

1. Листкове тісто розморозити. Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки з цукром до посветления маси. Додати сир і трохи збити до отримання однорідної консистенції. Додати цедру лимона (натерти на дрібній тертці) і перемішати. Окремо збити білки з дрібкою солі до стійких пиков.
2. Акуратно ввести білки в сирну суміш. Повинна вийти повітряна маса. Тісто трохи розкачати на припыленной борошном поверхні і розрізати на 8 квадратів (приблизно 10*10). У центр кожного викласти по повній столовій ложці начинки.
3. Защипнути протилежні кути один до одного. Це треба зробити дуже ретельно, щоб вони потім не розкрилися в духовці. Можна злегка змастити білком або водою. Я не смазывала.
4. Змастити ватрушки жовтком і випікати в розігрітій до 180 С духовці 20-25 хвилин до рум’яного кольору. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Посипати цукровою пудрой.