Спеціально для вас ми готові наблизити Різдво! Як зробити смачний Традиційний англійський різдвяний кекс рецепт простий в духовці.⠀ Передзвін різдвяних дзвіночків все ближче і ближче.
Вже падає новорічний сніг, перетворюючи сірі дерева в казковий ліс, виблискують ілюмінацією міські вулички, ошатні ялинки стоять в очікуванні свята. У будинках пахне мандаринами, кавою і свіжою випічкою… Світ готуватися до Різдва… Ми теж запаслися борошном і розпочинаємо марафон рецептів різдвяної випічки…. ⠀
Готуйте разом з нами, а результати розміщуйте у себе в стрічці з тегом #мойхлеб_твойхлеб, щоб ми побачили і поставили вам ❤️ Своїми солодкими шедеврами ви зможете побалувати своїх близьких і друзів, подарувавши їм частинку передсвяткового настрою. ⠀ Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі рецепт Англійської різдвяного кексу.
Вже падає новорічний сніг, перетворюючи сірі дерева в казковий ліс, виблискують ілюмінацією міські вулички, ошатні ялинки стоять в очікуванні свята. У будинках пахне мандаринами, кавою і свіжою випічкою… Світ готуватися до Різдва… Ми теж запаслися борошном і розпочинаємо марафон рецептів різдвяної випічки…. ⠀
Готуйте разом з нами, а результати розміщуйте у себе в стрічці з тегом #мойхлеб_твойхлеб, щоб ми побачили і поставили вам ❤️ Своїми солодкими шедеврами ви зможете побалувати своїх близьких і друзів, подарувавши їм частинку передсвяткового настрою. ⠀ Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі рецепт Англійської різдвяного кексу.
Інгредієнти
на 1 кекс:
⠀
🔸Попередньо замочені в ромі і віджаті сухофрукти, м 500
🔸Горіхи (мигдаль або волоський горіх), г 140
🔸Вершкове масло кімнатної
температури, р 170
🔸Коричневий цукор, 75 р
🔸Борошно пшеничне в/с, р 190
🔸Яйця категорії С1, шт 4
🔸Сода, м 0,63
🔸Розпушувач, м 1,25
🔸Спеції (різдвяна суміш), 5 р
🔸Ром для замочування сухофруктів, м 75
Традиційний англійський різдвяний кекс покроковий рецепт
1. Розігріти духовку до 140. Змастити маслом і присипати тонким шаром борошна форму для випічки. Застелити дно пергаментом. ⠀ Покласти масло і цукор в чашу міксера, збити до одержання пишної світлої маси. Ввести по черзі яйца.
2. Просіяти разом сухі інгредієнти. Додати добре віджаті сухофрукти і горіхи, перемішати. ⠀ Змішати борошняну і масляну суміш. Викласти тісто у форму, розрівняти верх і випікати на середньому рівні духовки до готовності 1 година 30 хвилин або довше. ⠀
3. Просочити кекс ромом поки він ще тѐплый. Повністю остудити у формі, потім вийняти, зняти папір. ⠀ Всім приємного апетиту і гарного настрою 🤗