Швидкий морквяний торт зі сметанним кремом

Як смачно зробити Швидкий морквяний торт зі сметанним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

-морква (3 середніх)🥕
-яйце (4 шт.)🥚
-підсолоджувач за смаком
-борошно рисова (250-300 гр.)
-розпушувач (2 ч. л.)
-сметана (200 гр.)
-сирний сир (140 гр.)

Швидкий морквяний торт зі сметанним кремом покроковий рецепт

1. Збити яйця з підсолоджувачем до пишної білої маси. Всипати просіяне борошно з розпушувачем. Перемішати. Натерти на дрібній тертці моркву і додати в тесто.
2. Викласти масу на деко, змащене вершковим маслом і випікати при 180 гр. хвилин 40. Для крему змішати сметану, підсолоджувач і сирний сир. Як корж спечеться, дати остыть.
3. Розрізати на порційні шматочки, скласти удвічі і змастити кремом, зверху посипати корицею (у мене вийшло 4 великих шматка).