Як зробити трайфлы три шоколаду матчу простий рецепт. Рецепт розрахований на 6 стаканчиків 170-200 мл (з невеликим запасом, що залишився мус можна залити у форми для декору).
Інгредієнти
МУС НА ТЕМНОМУ ШОКОЛАДІ
– Темний шоколад 70 гр.
– Вершкове масло 82,5% 10 гр.
– Молоко 40 гр.
– Желатин 3 гр. (200-220 блюм),
– Вершки 33% 130 мл
МУС НА МОЛОЧНОМУ ШОКОЛАДІ
– Молочний шоколад 80 гр.
– Вершкове масло 82,5% 10 гр.
– Молоко 40 гр.
– Желатин 4 гр.
– Вершки 33% 150 мл
МУС з МАТЧІВ
– Білий шоколад 90 гр.
– Вершкове масло 82,5% 10 гр.
– Матчу 🍵 2 ч. л. (порошок)
– Молоко 40 гр.
– Желатин 4 гр.
– Вершки 33% 150 мл
ГЛАЗУР
– Білий шоколад 40 гр
– Раст. олія 20 гр (без запаху)
– Матчу 1/2 ч. л.
Трайфлы три шоколаду матчу покроковий рецепт
1. МУС НА ТЕМНОМУ ШОКОЛАДІ.
1. Шоколад і масло розтоплюємо разом в мікрохвильовці імпульсами за 20 сек. Перемішуємо.
2. В молоко додаємо желатин, розмішуємо, залишаємо набухати 5-7 хв. Ставимо на водяну баню до повного розчинення желатина.
3. Додаємо шоколадну масу до молоко/желатин. Знімаємо з водяній бані, перемішуємо до однорідності. Залишаємо трохи охолонути.
4. Збиваємо вершки до стану питного йогурту.
5. Додаємо вершки в нашу масу і акуратно перемішуємо до однорідності.
6. Розливаємо мус по стаканчиках по 30-35 грам кожен (залежить від обсягу стаканчиків).
7. Прибираємо в холодильник приблизно на 20 хв до повного застывания.
1. Шоколад і масло розтоплюємо разом в мікрохвильовці імпульсами за 20 сек. Перемішуємо.
2. В молоко додаємо желатин, розмішуємо, залишаємо набухати 5-7 хв. Ставимо на водяну баню до повного розчинення желатина.
3. Додаємо шоколадну масу до молоко/желатин. Знімаємо з водяній бані, перемішуємо до однорідності. Залишаємо трохи охолонути.
4. Збиваємо вершки до стану питного йогурту.
5. Додаємо вершки в нашу масу і акуратно перемішуємо до однорідності.
6. Розливаємо мус по стаканчиках по 30-35 грам кожен (залежить від обсягу стаканчиків).
7. Прибираємо в холодильник приблизно на 20 хв до повного застывания.
2. МУС НА МОЛОЧНОМУ ШОКОЛАДІ.
Готуємо аналогічно темного. Заливаємо по 35-40 грам в стаканчик. Прибираємо застывать.
Готуємо аналогічно темного. Заливаємо по 35-40 грам в стаканчик. Прибираємо застывать.
3. МУС з МАТЧІВ.
Готуємо аналогічно темного. Матчу додаємо до шоколаду і масла, розтоплюючи всі разом.
Готовий мус заливаємо по 40-45 грам в стаканчик. Прибираємо застывать.
Готуємо аналогічно темного. Матчу додаємо до шоколаду і масла, розтоплюючи всі разом.
Готовий мус заливаємо по 40-45 грам в стаканчик. Прибираємо застывать.
4. ГЛАЗУР.
Розтоплюємо шоколад з порошком матчі. Додаємо масло, добре перемішуємо.
Зашиваємо в стаканчики тонким шаром понад застиглого останнього мусса.
Розтоплюємо шоколад з порошком матчі. Додаємо масло, добре перемішуємо.
Зашиваємо в стаканчики тонким шаром понад застиглого останнього мусса.
5. ДЕКОР.
У мене крем-чіз і шоколадні квіточки 🌸💚
У мене крем-чіз і шоколадні квіточки 🌸💚