Як зробити трояндочки з тіста з фаршем на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
Тісто: ⠀
■ 500 г борошна⠀
■ 1 яйце⠀
■ 1/2 год л солі⠀
■ 200-250 мл води⠀
⠀
Начинка: ⠀
■ 300 г фаршу (краще яловичого) ⠀
■ 1 цибулина подрібнена⠀
■ 2 ст л оливкової олії⠀
■ спеції (сіль, перець)⠀
⠀
Зажарка: ⠀
■ 1 цибулина ⠀
■ 1 морква ⠀
■ 1 ст л томатної пасти⠀
■ спеції за смаком ⠀
■ вода (приблизно 300 мл)⠀
⠀
■ + зелень сметана для подачі ⠀
Трояндочки з тіста з фаршем на сковороді покроковий рецепт
1. Для тесту в борошні зробити лунку, додати сіль, яйце, воду, замісити тісто. Потім вимісити ще 15 хвилин на столі. ⠀ ⠀ Для начинки добре перемішати фарш, спеції, подрібнену цибулю і масло. ⠀ ⠀
2. В сковороді на маслі обсмажити нарізану цибулю, додати натерту моркву, обсмажити. Додати томатну пасту, воду і спеції. Зняти з вогню.⠀ ⠀ Тісто розкатати на тоненький пласт, склянкою вирізати кружки. ⠀ ⠀
3. 5 Викласти кіл тесту один на одного як на відео, скріпити краю, зверху фарш і загортаємо як на відео. Викладаємо трояндочки до засмажки. ⠀ ⠀
4. Коли всі трояндочки готові, накриваємо сковороду кришкою і готуємо 20-25 хвилин на невеликому вогні. ⠀ ⠀ Посипаємо зеленню і подаємо зі сметаною/грецьким йогуртом. ⠀
Відео рецепт 👇