Трояндочки з тіста з фаршем на сковороді з томатним соусом простий рецепт.
Інгредієнти
для тесту:
2 яйця
50 мл соняшникової олії
50 мл вода
щіпку солі
300 гр борошно
Начинка:
500 гр яловичий фарш
1 шт ріпчаста цибуля
2-3 зубчики часнику
паприка, чорний перець
сіль за смаком
30-50 гр кінза або кріп
Для соусу:
50-70 гр вершкового масла
50 мл соняшникової олії
1 шт ріпчастої цибулі
1 шт. болгарського перцю
1 з/л томатної пасти
4-5 шт свіжих помідорів
паприка
перець чилі за бажанням
сіль за смаком
Трояндочки з тіста з фаршем на сковороді з томатним соусом покроковий рецепт
1. Замішуємо тісто і прибираємо в сторону на 20-30 хвилин. Поки тісто відпочиває, приготуємо начинку і соус. Дрібно нарізаємо цибулю, часник і зелень, перемішуємо з фаршем, додаючи сіль і перець. Перемішуючи додаємо трохи води, щоб маса вийшло нежнее.
2. В сковорідці підсмажуємо цибулю і перець на вершковому маслі і соняшниковій олії, потім додаємо томатну пасту і помідори (можна замінити томатами у власному соку), закриваємо кришкою і готуємо на повільному вогні. Тісто тонко розкачуємо, наносимо фарш тонким шаром і закочує в рулет.
3. Гострим ножем нарізаємо на кільця товщиною 4-5 см і акуратно відбиваємо краї тіста, щоб надати форму квітки. Викладаємо наші трояндочки в соус, заливаємо водою (кип’яченою) і варимо під кришкою 20 минут.
4. При подачі посипте зеленню .
Відео рецепт 👇