Трубочки з заварним білковим кремом

Як смачно зробити Трубочки з заварним білковим кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Один з найулюбленіших десертів дитинства. Я цей крем ложками могла є🤤 У нього ще назву таке було ‘гоголь-моголь’, хто пам’ятає?😀

Інгредієнти

1. Листкове дріжджове тісто – 1 уп
2. Цукор – 200 гр
3. Білок – 100 гр

Крем
200 р цукру
4 білка

Трубочки з заварним білковим кремом покроковий рецепт

1. Для того, щоб зробити основу, нам потрібно з фольги спорудити конус. Для цього треба зім’яти фольгу і надати їй форму конуса. Якщо у вас є спеціальні конуси – відмінно, випікайте з ними. Тісто розморозити, розкачати трішки і розрізати на тонкі полоски.

2. У мене вийшло 10 трубочок. Обгорнути фольгу по спіралі смужками тіста і випікати при 180 градусах 20-25 хвилин, до рум’яної скоринки. Потім дістати фольгу і допекти ще 5 хвилин, щоб зсередини тісто підсушилося. Для крему потрібно в залізну або скляну миску вилити білок, висипати цукор і поставити на водяну баню.

3. Миска повинна бути суха і чиста. Білок не любить жир і воду і може не збити, тому уважніше. Для водяній лазні кип’ятимо на середньому вогні трохи води і зверху ставимо нашу миску так, щоб вона не торкалася води, а нагрівалася тільки від пара.

4. Активно перемішуємо вінчиком нашу масу пару хвилин до тих пір, поки весь цукор не розчиниться, якщо доторкнутися масу вона буде близько 40 градусів. Потім збиваємо ручним або стаціонарним міксером на високій швидкості хвилин 5 до щільного і густого крема.

5. Перекладаємо крем в мішок і начиняємо наші трубочки. Всі! Насолоджуємося цим неймовірно десертом!🍦🤤 Готуйте і пригощайте своїх батьків, бабусь і дідусів❤️

Відео рецепт 👇