Пам’ятайте цукерки помадка, ірис або щербети з горіхами? Інгредієнти самі ходові: цукор, згущене молоко, трохи меду і масла. В кінці додаємо будь шоколад і начинку. Як зробити Цукерки щербет помадка рецепт простий. Найважливіше — це швидкий десерт. Тобто ми його готуємо хвилин 10-15 в сотейнику, виливаємо у форму і просто чекаємо, коли маса охолоне й стане твердою. Хіба не ідеально? Текстура буде залежати від температури. З холодильника така помадка найбільше буде нагадувати щербет або ірис, приємно твердий, який можна назвати трохи пухким. Потримайте шматочки на столі і вони стануть ніжніше, більше схожими на ту помадку з дитинства. Начинка…ось тут дайте повну волю своїй фантазії: додайте горішки, арахіс, сушені ягоди і фрукти, шматочки шоколаду, маршмеллоу, прянощі і так далі.
Інгредієнти
Масло вершкове 82,5% — 100 р
Згущене молоко — 320 р
Мед — 65 р
Цукор — 120 г
Прянощі. мускатний горіх 0.5 ч л
Шоколад білий — 150 гр
Начинка у мене маршмеллоу 70 гр
Цукерки щербет помадка покроковий рецепт
1. Складіть у сотейнику. Масло вершкове, згущене молоко, мед ,цукор. Поставте сотейник на вогонь. Обов’язково ставте не самий максимум, інакше у вас все пригорить. Постійно помішуйте масу. Потім маса почне густіти. Зніміть з плити і додайте приправи. Далі додайте білий шоколад.
2. Він повинен розтопитися, можливо, вам знадобиться повернути сковороду на плиту, щоб підняти температуру маси. У підсумку вона повинна стати однорідною консистенцією і досить густий. Додайте начинку на свій розсуд (за смаком і кількістю). Я додала маршмеллоу.
3. Вилийте в будь-яку металеву раму (можна і силіконову форму і навіть керамічну як у мене, але з нею будете більше возитися). У мене форма 10х20 см,застелила пергаментом і трохи, зовсім трохи змастила рослинному маслом. Викладіть масу в холодильник.