Як смачно зробити простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ніжний смак вершкового пломбіру, повітряні як хмара і тануть у роті. І-д-е-а-л-ь-н-и-е! Смачніше, ніж в дитинстві.
Глюкозний сироп прозорий, солодкий і практично не має запаху. Можна частково замінювати цукор у випічці/десертах, але не більше, ніж 30%. Корисні властивості:
✔️Допомагає запобігти кристалізацію цукру в десертах. Ідеальний для приготування зефіру, мусів, пастили, мастики, глазурі, нуги, цукерок, мармеладу, карамелі…
✔️Запобігає кристалізації води при замерзанні. Наприклад, домашнє морозиво з додаванням сиропу набуває еластичну кремову текстуру без кристалів льоду.
✔️Продовжує свіжість випічки і робить її більш повітряної.
⠀
Я замовляла на СБ, 250₽ за 700 мл (вистачає дуууже надовго). Якщо готуєте випічка/десерти, рекомендую придбати!). Якщо без сиропу, + 50 г цукру.
Глюкозний сироп прозорий, солодкий і практично не має запаху. Можна частково замінювати цукор у випічці/десертах, але не більше, ніж 30%. Корисні властивості:
✔️Допомагає запобігти кристалізацію цукру в десертах. Ідеальний для приготування зефіру, мусів, пастили, мастики, глазурі, нуги, цукерок, мармеладу, карамелі…
✔️Запобігає кристалізації води при замерзанні. Наприклад, домашнє морозиво з додаванням сиропу набуває еластичну кремову текстуру без кристалів льоду.
✔️Продовжує свіжість випічки і робить її більш повітряної.
⠀
Я замовляла на СБ, 250₽ за 700 мл (вистачає дуууже надовго). Якщо готуєте випічка/десерти, рекомендую придбати!). Якщо без сиропу, + 50 г цукру.
Інгредієнти
📌Вершкове масло – 200 г
📌Згущене молоко – 100 г
⠀
📌Білок курячого яйця – 100 г (3 великих яйця)
📌Щіпка солі
⠀
📌Вода – 150 мл
📌Агар-агар – 10 г
📌Цукор – 280 р
📌Глюкозний сироп – 30 г (продається на всіх маркетплейсах і у великих супермаркетах)
📌Сік лимона – 30 мл
⠀
❗️Можна додати ваніль
⠀
Для прикраси:
📌Какао-порошок (ідеально👌🏽)
📌Мелені горіхи
📌Шоколад розтоплений
Цукерки суфле ” пташине молоко на агарі покроковий рецепт
1. Масло, згущене молоко і яйця повинні бути кімнатної температури. Агар починає стабілізуватися при 40 градусах. Акуратно відокремити білки від жовтків і збивати в чистій сухій посуді. У складі агару – 100% агар (фортеця 900-1200).
2. На желатині приготувати можна, але це інша історія. Рекомендую АГАР! Масло (82,5%) і згущене молоко (молоко+цукор) повинні бути хорошої якості, яйця свежие.
3. Сироп нагріти до перших бульбашок і почати збивати білок, уварити сироп до 110 градусів, тонкою цівкою ввести в білок. Якщо хочете шоколадні, замініть згущене молоко розтопленим шоколадом, шоколадної згущеним молоком або додайте какао-порошок. Збийте з маслом. Підійде для торта. Готуйте із задоволенням
Відео рецепт 👇