Шоколадні кекси з вишневою начинкою

Як зробити Шоколадні кекси з вишневою начинкою рецепт простий і смачний.

Інгредієнти

(6 шт) :

Тісто
🔹57 гр вершкового масла
🔹57 гр цукру
🔹50 гр яєць (~1 яйце)
🔹70 гр борошна
🔹30 гр какао
🔹80 гр молока
🔹5 гр розпушувача

Вишнева начинка (може бути інша)
🔹110 гр вишні (замороженої) без кісточок
🔹30 гр цукру (+/- за смаком) *
🔹10 гр крохмалю
*якщо вишня дуже кисла, можна додати більше

Крем за смаком
У мене крем-чіз з вершками
🔹180 гр сирного сиру
🔹35 гр вершків 33%
🔹30 гр цукрової пудри

Шоколадні кекси з вишневою начинкою покроковий рецепт

1. Тісто
1.Масло кімнатної температури збити з цукром до пишності.
2. Ввести сухі інгредієнти, яйце і молоко. Об’єднати до однорідності.
3. Викласти у форму (я вставляю туди паперові формочки) ~ по 55 гр тесту.
4. Випікати в розігрітій до ~180° духовці ~20 хвилин.
📝Орієнтуйтеся на свою духовку. Перевіряйте зубочисткою, вона повинна виходити сухой.

2. Начинка
1. Вишню розморозити. Поставити на вогонь.
2. Додати цукор і, постійно помішуючи, довести до кипіння (перших пухирців).
3. Пробити блендером за бажанням.
4. Ввести злегка розведений у воді крохмаль.
5. Постійно помішуючи, уварити до загустіння (є відео в каруселі).
📝Робіть це на середньому або повільному огне.
3. Крем
1.Збити сирний сир з цукровою пудрою до однорідності.
2. Ввести вершки і збити до щільності.
3. Прибрати в холодильник до востребования.

4. Збірка
1. У колишніх кексах робимо поглиблення за допомогою ножа /ложки або спец пристосування.
2. Заповнюємо постигла начинкою.
3. Зверху відсаджуємо шапочку з крему.
📝Я закрила начинку кришкою від вирізаного отвору.
4. Прикрашаємо за желанию.

Відео рецепт 👇