Як зробити Цукерки Трюфель кокос-маракуйя рецепт простий 🍬🥥 За доброю традицією почнемо з вашого щедрого лайка ♥ забирайте в закладки 🔖 щоб не втратити рецепт ☺
Інгредієнти
– білий Шоколад 300 гр
– Кокосове пюре 100 гр
– Кокосова стружка 80 гр
– Пюре маракуї 30 гр
– Інвертний цукор (або мед) 30 гр
– Сік лайма 1 ст. ложка (за бажанням, для любителів кислинки )
– Шоколад білий – 100 гр (для покриття )
– Кокосова стружка для покриття
– Микрио 1 гр (для темперування шоколаду, можна обійтися без нього)
Цукерки Трюфель кокос-маракуйя покроковий рецепт
1. 1. Кокосове пюре, пюре маракуї і інвертний цукор з’єднати в сотейнику.
2. Довести до кипіння.
3. Влити на шоколад.
4. З’єднати масу за допомогою заглибного блендера.
2. Довести до кипіння.
3. Влити на шоколад.
4. З’єднати масу за допомогою заглибного блендера.
2. 5. Додати кокосову стружку, сік лайма і переміщати за допомогою силіконової лопатки акуратно до однорідності.
6. Накрити масу харчової плівкою в контакт і прибрати в холодильник на 24 години.
7. Після скачати круглі трюфелі по 25 гр. І прибрати в морозильну камеру.
6. Накрити масу харчової плівкою в контакт і прибрати в холодильник на 24 години.
7. Після скачати круглі трюфелі по 25 гр. І прибрати в морозильну камеру.
3. 8. Підготувати темперированый шоколад, для покриття. (Дивись рецепт темперованого шоколаду)
9. Заморожені трюфелі занурювати по одному в шоколад і відразу обвалювати в кокосової стружке.
9. Заморожені трюфелі занурювати по одному в шоколад і відразу обвалювати в кокосової стружке.