Цибульний конфітюр з червоного лука

Як зробити смачний Цибульний конфітюр з червоного лука рецепт простий. Прекрасне доповнення до витриманим сирів і м’ясних страв. Рецептура розрахована на 10 баночок по 100 гр. готового продукту.

Інгредієнти

648 гр. цибуля червоний
51 гр. оцет бальзамічний
51 гр. масло вершкове
30 гр. олія рослинна
10 гр. сіль
2 гр. кардамон мелений
30 гр. соус соєвий
91 гр. буряковий фреш
7 гр. перець чорний
190 гр. цукор

Цибульний конфітюр з червоного лука покроковий рецепт

1. Банки і кришки простерилізувати в духовці при Т 120С 15 хв. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Обсмажити на суміші вершкового і рослинного масла, постійно помішуючи до м’якої текстури. Але краще вчинити з цибулею, як з варенням. 10 хв тушкуємо, залишаємо, охлаждаем.
2. І так робимо 3 рази до м’якої текстури. Додати цукор, сіль, спеції. Після цього додати бальзамічний оцет, буряковий сік, соєвий соус. Гасити постійно помешивая.
3. Якщо конфітюр вийшов рідкий, а таке буває з деякими сортами цибулі, то можна затягнути желатином, краще для цього брати яловичий. Розлити по стерилізованим банкам. Щільно закрити крышки.