Кабачкова ікра з цибулею, морквою, яблуком і часником

Отже, як і обіцяла, сьогодні розповім Вам про моїх улюблених щорічних заготовки на зиму, які для зручності я вирішила об’єднати разом. Як зробити Кабачкову ікру з цибулею, морквою, яблуком і часником рецепт простий.

Інгредієнти

1 середній кабачок близько 1 кг
Цибулю 2-3 цибулини близько 300 грам
Моркву 3-4 штуки 250 грам
Сіль, перець
Яблуко 2-3 штуки 300 грам
Часник 4-5 зубчики
Оливкова олія 20 грам
Яблучний оцет 20 грам

Кабачкова ікра з цибулею, морквою, яблуком і часником покроковий рецепт

1. Овочі ріжемо, запікаємо близько 30 хвилин, перемешиваемое з маслом оливковым.
2. Пюрируем: додаємо масло 50 г, томатну пасту 2 -3 ст. ложки варим.
3. Можна додати подрібнену петрушку (измельчания на ваш вкус).