Турецька Пахлава трояндочки

Як зробити турецьку Пахлаву трояндочки рецепт простий. Як виявляється легко готується ця НЕЙМОВІРНА насолода. Та це вуглеводна бомба, але ДУЖЕ СМАЧНА!!

Інгредієнти

Тісто філо 8-10 аркушів (я беру покупне заморожування)
Горіхи будь-1-1.5 склянки (у мене фісташки)
Масло вершкове 150 гр

Сироп:
Цукор 250 гр
Мед 100
Вода 250 гр
Лимонний сік 2-3 ст ложки
Паличка кориці

Турецька Пахлава трояндочки покроковий рецепт

1. Тісто розморозити, горіхи подрібнити, масло розтопити. Тісто кладемо на стіл, починаючи з середини згортаємо у формі троянди, трохи поливаємо олією, кладемо горіхи і загортаємо вільний край.
2. Перекладаємо у форму. Заготовки пахлави змастити маслом і випікаємо в духовці 45-50 хвилин при температурі 170°С. Поки пахлава запікається варимо сироп.

3. Просто все змішуємо і проварюємо 15 хвилин на повільному вогні. Готову пахлаву заливаємо сиропом і залишаємо повністю охолонути і пропитаться.

Відео рецепт 👇