Я сьогодні до вас з рецептом Турецького десерту Трилече або ще кажуть «Три молока». Рецепт Дуже смачного і нижнього десерту.
Інгредієнти
Бісквіт:
4 яйця
Цукор 150 г
Розпушувач 1 ч. л
Борошно 150 г
Ванільний цукор
Крем:
Вершки 33%
Цукрова пудра за смаком
Молочна просочення:
Вершки 200 мл ( будь відсотковості можна)
Молоко 500 мл
Цукор 3 ст л
Карамель:
Цукор 150 мл
Вершки 200 г
Масло вершкове 20 г
Турецький десерт Трилече покроковий рецепт
1. Для початку готуємо бісквіт: збиваємо яйця з цукром до білої пишної маси. Потім додаємо розпушувач, ванілін, борошно і акуратно лопаткою расстегиваем. Відправляємо в духовку при температурі 180 г на 20-25 хв. Потім готуємо просочення: змішуємо молоко, цукор і сливки.
2. Після приготування бісквіта, наливаємо на бісквіт молочну просочення. Потім готуємо карамель. Моя порада, вершки прогрійте, не кип’ятіть, але прогрійте . Цукор розтоплюємо на середньому вогні, як він розтопиться, додаємо вершки і збиваємо до однорідності, потім додаємо масло, ще трохи змішуємо і прибираємо з вогню остывать.
3. Далі готуємо крем: збиваємо вершки, трохи додаємо цукрову пудру ( на ваш смак). Змащуємо бісквіт просочений молоком, кремом. І в останню чергу кладемо остиглу глазур. Я завдала ще візерунок. І відправляємо в холодильник мінімум на 3 часа.
Відео рецепт 👇