Турецький пиріг з картоплею, яловичим фаршем та сиром у духовці

Турецький пиріг з картоплею, яловичим фаршем та сиром у духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Обсяг склянки 200 мл
Обсяг чайної чашки 100 мл

4,5-5 склянок борошна
1,5 склянки води
1 чайна ложка оцту
1 чайна ложка солі
2 столові ложки рослинного масла

Для начинки:
2 цибулі
2 картоплі
400 грам яловичого фаршу
сіль, перець, паприка
2-3 столові ложки рослинного масла
Сир

Для змащення:
150 грам вершкового масла

Турецький пиріг з картоплею, яловичим фаршем та сиром у духовці покроковий рецепт

1. Перемішати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто. Розділити на 2 частини і залишити на 10 хвилин відпочивати. Розкачати одну частину, поставити на середину тарілку і зробити надрізи. Добре смазать.

2. Скласти всередину, накрити і залишити на 30-45 хвилин. Зробити теж саме з другою частиною. Для начинки перемішати. Першу частину тіста, розтягнути і викласти на противень.

3. Покласти начинку, розкачати другу частину тіста і накрити випічку. Змастити, готувати в духовці при 180-190 градусів до золотистого кольору. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇