Реберця в томатній пасті виходять дуже смачними і ніжними, вся родина буде в захваті 😍 Тушковані свинячі реберця з овочами в томатній пасті на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
1,5 кг ребер
2 шт цибулини
2 шт моркви
1 болгарський перець
50 мл соєвого соусу
80 грам томатної пасти
3 зуб.часнику
Сіль, спеції (до шашлику)
Тушковані свинячі реберця з овочами в томатній пасті на сковороді покроковий рецепт
1. Ребра нарізаємо порційно і обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору з двох сторон.
2. На тому ж маслі обсмажуємо цибулю з морквою, додаємо болгарський перець, соєвий соус, томатну пасту, сіль, спеції, перемішуємо і тушкуємо пару минут.
3. Перекладаємо обсмажені ребра, заливаємо їх повністю водою, солимо за смаком і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні приблизно 40 минут.
4. Потім додаємо часник пропущений через прес, перемішуємо і тушкуємо під кришкою ще 10-15 минут.
Відео рецепт 👇