Угорський торт естерхазі оригінальний домашній

Як зробити Угорський торт естерхазі оригінальний домашній рецепт простий 🎂. Хрусткі горіхові коржі, помірно солодкі і тануть у роті, — це особливість угорської десерту. Для приготування тіста яєчні білки збиваються в круту піну з цукром і горіховою крихтою

Інгредієнти

Коржі
яєчних білків – 6 шт😉
цукрова пудра – 75 г
волоських горіхів або мигдального борошна – 250 г
борошно – 50 р
щіпка солі

Крем
Вершки – 200 мл
Жовтки – 2 шт
Цукор – 75 г
Ванільний цукор – 10 г
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л. з гіркою
Масло вершкове – 50 г

Білий шоколад – 50 г
Темний шоколад – 20 г
Мигдальні пелюстки для прикраси

Діаметр коржів – 16 см
Випікати при 170 градусах

Угорський торт естерхазі оригінальний домашній покроковий рецепт

1. Спочатку приготувати крем і дати йому охолонути. Потім збити вершкове масло і, продовжуючи збивати, ввести частинами крем. ⠀ Білки збити з дрібкою соли.

2. Додати горіхову крихту і борошно. ⠀ Готові, остиглі коржі змастити кремом. Полити розтопленим білим торт шоколадом.

3. Прикрасити темним шоколадом і мигдалевими пелюстками. ⠀ Залишити торт в холодильнику на кілька годин. ⠀

4. Приємного чаювання!

Відео рецепт 👇