Рецепт ідеального бісквіта💫 Навіть ДВОХ! Довгоочікувана остання (або ні) деталь у нашому торті-конструкторі! Я вже публікувала підбірки робочих начинок, хрустких шарів, ганашей для покриття торта🎂 Як зробити Ванільні і шоколадні бісквіти для тортів рецепт простий в духовці. Комбінуючи їх між собою ви можете створювати торти з унікальним смаком самостійно😍 Спочатку я хотіла до всього цього наповненню дати вам рецепти яких-небудь складносурядних бісквітів, але потім зрозуміла що набагато важливіше дати базу. Базу, з якої ви зможете вже далі експериментувати, надаючи їй той або інший смак🍋🍓🌰 Тому ловіть рецептики ідеальних коржів – ванільних і шоколадних👇🏻
Інгредієнти
Для шоколадного бісквіта:
Молоко 230 р
Сметана 50 г
Вершкове масло 60 г
Борошно 260 р
Какао 55 р
Цукор 300 г
Сода 1 ч. л.
Сіль 1/2 ч. л.
Яйце куряче 2 шт
🌕 Для ванільного бісквіта:
Яйця С1 5 шт
Борошно 125 р
Кукурудзяний крохмаль 25 р.
Цукру 150 р
Ванільна паста 1 ч. л.
Ванільні і шоколадні бісквіти для тортів покроковий рецепт
1. Для шоколадного бісквіта:
1. Духовку розігріти до 160 градусів.
2. Борошно просіяти з какао порошком і содою. Додати цукор і сіль.
3. Вершкове масло розтопити.
4. З’єднати рідкі інгредієнти – яйця, молоко, розтоплене вершкове масло, сметану.
5. Потім змішати обидві маси – суху і рідку.
6. Готове тісто викласти у кільце, огорнуте фольгою (Артикул: 8852) і поставити в духовку на 50-60 хвилин. Перевіряйте зубочисткою, вона повинна виходити суха!
1. Духовку розігріти до 160 градусів.
2. Борошно просіяти з какао порошком і содою. Додати цукор і сіль.
3. Вершкове масло розтопити.
4. З’єднати рідкі інгредієнти – яйця, молоко, розтоплене вершкове масло, сметану.
5. Потім змішати обидві маси – суху і рідку.
6. Готове тісто викласти у кільце, огорнуте фольгою (Артикул: 8852) і поставити в духовку на 50-60 хвилин. Перевіряйте зубочисткою, вона повинна виходити суха!
2. 🌕 Для ванільного бісквіта:
1. Розігріти духовку до 160 градусів.
2. Яйця збити з цукром дочиста.
3. Додати ваніль, перемішати.
4. Борошно просіяти з крохмалем, обережно вмішати лопаткою в збиті яйця. Довго не заважати!
5. Відразу викласти тісто у форму (Артикул: 8852), випікати 40-60 хвилин. Перевіряти шпажкою після 40 хвилин – якщо виходить сухою, можна доставать.
1. Розігріти духовку до 160 градусів.
2. Яйця збити з цукром дочиста.
3. Додати ваніль, перемішати.
4. Борошно просіяти з крохмалем, обережно вмішати лопаткою в збиті яйця. Довго не заважати!
5. Відразу викласти тісто у форму (Артикул: 8852), випікати 40-60 хвилин. Перевіряти шпажкою після 40 хвилин – якщо виходить сухою, можна доставать.
3. Дуже зручно нарізати бісквіти спеціальної струною (Артикул: 10530), коржі виходять рівненькі та однакової висоти 😊 З цими рецептами ви можете експериментувати, замінивши, наприклад, частину пшеничного борошна на черемхове, або додати чай матчу, або порошки сублиматов… Включайте фантазію і вперед!