Веганські котлети з квасолі та сиру простий рецепт. Незвичайні веганські котлетки, які будуть чудово поєднуватися з соусом сальса і салатом!
Інгредієнти
1½ + 1 чашка свіжих цільнозернових панірувальних сухарів
425 г консервованої квасолі пінто, висушеної і промитої
1 чашка тертої рослинного сиру чеддер
2 ст. л. консервованого нарізаного зеленого перцю чилі
2 ст. л. оливкової олії (+ ще трохи при необхідності)
Веганські котлети з квасолі та сиру покроковий рецепт
1. Викладіть 1½ чашки панірувальних сухарів на деко. Обсмажте їх в духовці, поки вони не підрум’яняться, потім дайте трохи остыть.
2. В мисці вилкою розімніть квасоля. Додайте сир, перець чилі, обсмажені сухарі, сіль і перець за смаком. Сформуйте суміш в 4 котлетки і обваляйте їх в несмажених сухарях.
3. Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Викладіть котлети на сковороду і обсмажуйте до золотисто-коричневого кольору, по 3-5 хвилин з кожного боку. Подавайте горячими.