Веганські ковбаса з червоної сочевиці, буряків і агар агару простий рецепт.
Інгредієнти
▫️червона сочевиця – 2 ст
▫️сік буряка – 2 ст л
▫️агар-агар – 2 ст л
▫️оливкову олію – 2 ст л
▫️копчена паприка – 1 ст л
▫️сіль/часник/спеції за смаком
Веганські ковбаса з червоної сочевиці, буряків і агар агару покроковий рецепт
1. Спочатку потрібно відварити сочевицю, заздалегідь замочити її у воді, я не доводила її до кипіння, тримала до 80 градусів. Потім зливаємо зайву рідину, залишивши трохи сочевичну каші додаємо туди агар, доводимо до кипіння, щоб гранули розчинились повністю, перемішуємо й даємо трохи остыть.
2. Після додаємо всі інші інгредієнти, добре перемішуємо, блендерим і даємо остаточно «фаршу» остыть.
3. Потім фарш під плівку і формуємо з нього ковбаску, загортаємо плівку з боків і залишаємо на пару годин в морозильній камері або ж ставимо на ніч у холодильник.