Як зробити Веганську імбирне печиво без цукру рецепт постій в духовці (Vegan, gluten freе) Традиційне печиво на Новий рік💥 Навіть якщо ви не їсте глютен, це не привід відмовляти собі в ласощах ☀️ Ароматні, хрусткі та смачні ✅ З спецій окремо я використовувала імбир і свою улюблену пряну суміш для гарбузового пирога (в сториз викладу посилання ), вона ідеально підійшла сюди 😉
Інгредієнти
🔸130 гр борошно без глютену універсальна (можна зробити самим #happysweets_мукабг )
🔸40 гр мигдальна борошно (можна замінити на бг суміш, але з мигдалевого печива м’якше)
🔸30 гр кокосовий цукор
🔸50 гр кокосове масло
🔸насіння льону – 1 ст. л плюс 3 ст. л води
🔸15-30 гр рослинного молока /водв
🔸 1 ч. л розпушувача
🔸Спеції за смаком: імбир, кориця, кардамон – по 0,5 ч. л
Веганську імбирне печиво без цукру покроковий рецепт
1. Робимо лляне яйце :подрібнюємо в кавомолці насіння, додаємо воду, даємо трохи постояти . Змішуємо разом сухі ингредиенты.
2. Додаємо до них масло, насіння льону, добре перемішуємо і поступово додаємо молоко/воду, щоб тісто стало пластичным.
3. Розкачуємо (не тонко), вирізаємо фігурки (тісто досить крихка, може ламатися, тому я відразу робила на пергаменті ). Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин .