Як смачно зробити свинячі Відбивні в духовці зі сметаною і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
2 свинячі відбивні (ошийок) 300 г
сіль, перець
гірчиця для змащування
кукурудзяне борошно для панірування
2 цибулини 200 г
50 г сметани
50 г кетчупу
рослинна олія для обсмажування
свинячі Відбивні в духовці зі сметаною і цибулею покроковий рецепт
1. Розрізати відбивні навпіл. М’ясо посолити, поперчити, змастити тоненько з двох сторін гірчицею. Запанірувати відбивні в кукурудзяній муці і швидко обсмажити в розігрітому рослинному маслі до світлої скоринки. Відбивні викласти на тарелку.
2. У сковороді обсмажити цибулю до світло-золотого кольору. Додати сметану і кетчуп, перемішати. У форму влити трохи жиру зі сковороди, розмазати. Викласти у форму м’ясо, на м’ясо цибулю. Влити в форму 50 мл воды.
3. Форму накрити і запікати відбивні в попередньо розігрітій до температури 180 °С (конвекція 160 °С) духовці хвилин 40. За 15 хвилин до готовності кришку можна зняти. Якщо ви готуєте багато відбивних, складайте їх у форму шарами. Ідеально з картопляним пюре.