Як смачно зробити Відбивні з гарбуза в клярі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
~250 г підготовленої гарбуза (використовувала сорт баттернат)
1 великий зубок часнику
по щіпці сухого чебрецю, майорану, розмарину
борошно для панірування
Кляр:
1 велике яйце
3 ст. л. молока
сіль, перець
каррі, паприка, сухий часник
50 г сиру (використовувала сир гауда)
~40 г борошна
рослинна олія для обсмажування
Відбивні з гарбуза в клярі на сковороді покроковий рецепт
1. Відрізати 3 гуртка гарбуза товщиною 1 см Кожний гурток розрізати навпіл. Варити гарбуз в підсоленій воді з додаванням часнику 4 хвилини. Я як раз варила картоплю, заодно у цій же каструлі і гарбуз приварили. Акуратно витягти скибочки гарбуза шумівкою з води і викласти на паперовий рушник. Яйце збити віночком з молоком і специями.
2. Додати натертий на дрібній тертці сир, перемішати. Поступово всипати борошно, домагаючись консистенції не дуже густого тесту. Скибочки гарбуза, посолити, поперчити, посипати розтертими в пил травами. Запанірувати в борошні, надлишки панірування стряхнуть.
3. У сковороді розігріти рослинне масло. Чайною ложкою змастити скибочки гарбуза кляром і викласти змазаній стороною в масло. Змастити кляром другу сторону. Смажити відбивні на середньому вогні без кришки з двох сторін до рум’яної скоринки. Смачно до одуру!!!