Відкритий торт Медовик з ягідним конфі і медовими коржами

Як смачно зробити Відкритий торт Медовик з ягідним конфі і медовими коржами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Інгредієнти для коржів.
Яйце с1 – 2 шт
Масло 120 гр
Мед 100 гр
Цукор 160 гр
Молоко 40 гр
Сода 1 ч. л. Без гірки
Цедра половини апельсина.
Борошно 400

Крем на торт 18 см, як на початку відео.

Інгредієнти
Сир сирний – 400 гр
Вершки 33-35% – 200 гр
Шоколад білий 150 гр

Пряне ягідне конф.
Інгредієнти:
Пюре вишні – 150 гр
Кориця 1/2 ч. л.
Мускатний горіх 1/4 ч. л.
Імбир сушений 1/4 ч. л.
Цукор 30-50 гр (за смаком)
Пектин NH – 2 гр
Лимонна кислота щіпка.

Відкритий торт Медовик з ягідним конфі і медовими коржами покроковий рецепт

1. В каструлю з товстим дном покласти всі інгредієнти, крім борошна і соди. Поставити нагріватися, постійно помішуючи віночком до перших ознак кипіння. Зняти суміш з плити і перелити через сито, щоб прибрати всілякі неоднорідності. Додати чайну ложку соди і добре перемішати. Суміш спочатку збільшиться в розмірі і запіниться, через 1-2 хвилини успокоится.
2. В 2-3 підходу всипати просіяне борошно, добре перемішуючи після кожного. Тісто буде трохи липнути до пальців – це нормально. Не додавайте більше борошна, ніж зазначено в рецепті! Прибирати тісто в пакет і відправити в холодильник на 8-24 години до созревания.
3. Розкачати дозріле тісто завтовшки 3-4 мм, вирізаючи всілякі форми – коло, квадрат, ялинка, серце і т. д. Випікати при 180С 8-10 хвилин. З цієї кількості тесту у мене вийшло 4 кола діаметром 18 см і 8 печений.
4. Крем.
Шоколад розтопити і залишити остуджуватися до 30-35 градусів. Сир збити з вершками до пишного стану. Повільно ввести шоколад, безперервно збиваючи міксером, щоб вийшла однорідна масса.

5. Пряне ягідне конф.
Цукор змішати з пектином. Пюре нагріти до 40 градусів, всипати дощиком цукор. Постійно помішуючи, довести до кипіння і прокип’ятити 1 хвилину. Прибрати з нагріву, всипати лимонну кислоту і остудить.
6. Збірка торта показана на відео 🤗
Залишити торт просочуватися на 12 і більше годин, тоді коржа стануть мягкие.