Вівсянка бананово-ягідна

Як зробити Вівсянку бананово-ягідну рецепт простий. Ніжна бананова вівсянка… ягідний шар… ніжна шоколадна скоринка … кокосова стружка… це неймовірно смачно🤪 КБЖУ на 100 г ~ 124/4/3/20

Інгредієнти

75 г банана
75 г вівсянки
200 мл молока
50 г джему або 100 г ягід + 10 г цукру/сахзам + 1 ч. л. лимонного соку + 5 г кукурудзяного крохмалю
20 г шоколаду

Вівсянка бананово-ягідна покроковий рецепт

1. Банан розминаємо в пюре, додаємо вівсянку, молоко і перемішуємо. Прибираємо в холодильник на ніч. Вранці, зверху додаємо шар джема.

2. *або до ягід (заморожені – попередньо розморожуємо і подрібнюємо в блендері) додаємо цукор/сахзам, лимонний сік, кукурудзяний крохмаль і перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо до загустения.

3. Знімаємо з вогню і повністю охолодити. Потім поливаємо розтопленим шоколадом і посипаємо сушеними бананами, ягодами і кокосовою стружкою. Прибираємо в холодильник до застигання шоколада.

Відео рецепт 👇