Вялені курячі ковбаски в духовці з

Натуральні, без шкідливих і небажаних добавок – В’ялені ковбаски! Можна чоловікові під пиво, можна дітям на перекус 😉 Як зробити В’ялені курячі ковбаски в духовці домашні рецепт простий.

Інгредієнти

Готувала в 2х варіантах:
1-й – практично натуральний смак з сирними нотками:
– 0.5 кг курячого філе
– ~1 ч. л солі (у мене сирна сіль)
– спеції (часниковий порошок, каррі)
Можна додати натертий на дрібній тертці сир Пармезан.

У 2-й варіант додала ще копченої паприки і чорного меленого перцю – вийшли більш пікантними.

В’ялені курячі ковбаски в духовці домашні покроковий рецепт

1. Філе подрібнити, додати спеції, перемішати. За допомогою кондитерського мішка або звичайного пакету висадити ковбаски на деко. Поставити в духовку, 50 °C з відчиненими дверцятами. ~ 4-4.5 часа.

2. Чим товще ковбаски, тим довше готуються. Вага готових ковбасок ~в 2 рази менше ваги сирого филе.

3. Зберігаємо в холодильнику, краще обгорніть в папір (пергамент).

Відео рецепт 👇