Вишневий конфітюр з пектином для торта на зиму

⠀ Як і обіцяла, ловіть рецепт конфітюру для ідеальної начинки капкейків або просто смачного доповнення до чаю😋 ⠀ Правда планувала зробити полуничний, але вдома полуниці не виявилося🤷🏼♀️🍓 Як зробити дуже смачний Вишневий конфітюр з пектином для торта на зиму рецепт простий і швидкий 🍓 Ви можете використовувати будь-яку іншу ягоду, яку любите❤️ ⠀ Конфітюр – продукт, виготовлений на цукрі з додаванням желюючий компонента🤗

Інгредієнти

🍒 250г вишні замороженої або свіжої
🍚 60г цукру
🍏 5г пектину (у мене яблучний)

Вишневий конфітюр з пектином для торта на зиму покроковий рецепт

1. В сотейнику нагріваємо на середньому вогні вишню. В цей час в окремому посуді змішуємо цукор з пектином і додаємо до вже розмороженої вишні. Доводимо суміш до кипіння, активно перемішуючи. Зменшуємо вогонь і проварюємо ще хвилин 5.
2. Знімаємо з вогню. Після остываниям конфітюр стане густіше. ⠀ Використовуємо як начинку в капкейки, торти, додаємо до млинцям, оладкам і просто їмо ложками. ⠀
3. Якщо плануєте довго зберігати, то додайте лимонну кислоту. Тільки сумніваюся, що ви його не з’їсте за день.