Як зробити дуже смачний домашній Вишневий торт з крем-чізом рецепт простий.
Інгредієнти
На форму 20 см
Крем-чіз на вершках для прошарку:
Вершковий сир-300 гр
Вершки -250 гр(не менш 33%)
Цукор -120 гр
Ванілін-8г
🍒Вишнева начинка:
Вишня-400 гр
Цукор-5 ст л
Кукурудзяний крохмаль-2 ч. л
Вода-4 ч. л
Крем-чіз на олії для вирівнювання:
Сливоч масло-150 гр(м’яке)
Цукрова пудра-100 гр
Вершковий сир-450 гр (холодний)
Вишневий торт з крем-чізом покроковий рецепт
1. Крем-чіз на вершках для прошарку:
Вершковий сир збити з цукром і ваніліном пару хвилин до однорідності, цукор може не розтанути нічого страшного, заливаємо вершки і збиваємо ще пару хвилин до твердих піків. Крем готовий 🥰
Вершковий сир збити з цукром і ваніліном пару хвилин до однорідності, цукор може не розтанути нічого страшного, заливаємо вершки і збиваємо ще пару хвилин до твердих піків. Крем готовий 🥰
2. 🍒Вишнева начинка: Вишню з цукром відправити на вогонь до розчинення цукру. Воду змішати з крохмалем, влити в вишню і уварювати до густоти, остудить.
3. Крем-чіз на олії для вирівнювання:
(ви можете вирівняти таким же кремом що йде на прошарок, трохи збільшивши кількість інгредієнтів). Вершкове масло збити з пудрою до білого,додати злив сир і збити пару хвилин.Сир маскарпоне для цього крему не підходить. Довго збивати не можна, крем може відшаруватися‼️‼️
(ви можете вирівняти таким же кремом що йде на прошарок, трохи збільшивши кількість інгредієнтів). Вершкове масло збити з пудрою до білого,додати злив сир і збити пару хвилин.Сир маскарпоне для цього крему не підходить. Довго збивати не можна, крем може відшаруватися‼️‼️