Яблучна начинка для пиріжків, пирогів, шарувань та млинців

Як смачно зробити Яблучну начинку для пиріжків, пирогів, шарувань та млинців простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Для слойок, пирогів і будь випічки. Тісто – листкове бездріжджове, я завжди купую «цезар» воно найсмачніше! Випічка відразу стає ідеальною💥

Інгредієнти

Яблука
Цукор
Вершкове масло
Сіль
Вино

Яблучна начинка для пиріжків, пирогів, шарувань та млинців покроковий рецепт

1. На добре розігріту сковороду всипаємо цукор, кладемо вершкове масло і додаємо яблука кубиком 💥

2. Трохи тушкуємо, тепер дрібка солі і трохи вина для аромату – тушкуємо хвилин 5 – супер начинка готова.

3. Збираємо слойки як на відео. Змащуємо жовтком, вершками і цукровою пудрой.

Відео рецепт 👇