Як смачно зробити Яблучну начинку для пиріжків, пирогів, шарувань та млинців простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Для слойок, пирогів і будь випічки. Тісто – листкове бездріжджове, я завжди купую «цезар» воно найсмачніше! Випічка відразу стає ідеальною💥
Інгредієнти
Яблука
Цукор
Вершкове масло
Сіль
Вино
Яблучна начинка для пиріжків, пирогів, шарувань та млинців покроковий рецепт
1. На добре розігріту сковороду всипаємо цукор, кладемо вершкове масло і додаємо яблука кубиком 💥
2. Трохи тушкуємо, тепер дрібка солі і трохи вина для аромату – тушкуємо хвилин 5 – супер начинка готова.
3. Збираємо слойки як на відео. Змащуємо жовтком, вершками і цукровою пудрой.
Відео рецепт 👇