«ЯБЛУЧНА НАЧИНКА про ЗАПАС» Цю начинку можна використовувати для пиріжків відразу, а можна ще гарячою перекласти в стерилізовану баночку і закрутити кришкою. Прибрати в холодильник і зберігати якийсь час. Але якщо чесно ці яблука можна і з чаєм та в кашу додати, вже дуже вони смачні виходять. Готуємо Яблучну начинку для пирогів, пиріжків і млинців рецепт простий.
Інгредієнти
Яблука-1 кг
Цукор-250 гр
Яблучна начинка для пирогів, пиріжків і млинців покроковий рецепт
1. Яблука нарізати дуже дрібно,по учиненню можна очистити кожуру.
2. Засипати цукром і дати постояти поки яблука не пустять сок.
3. Потім варимо хвилин 15-20, поки не википить рідина. НЕ ЗАБУВАЄМО ПОМІШУВАТИ!!!
Відео рецепт 👇