Як зробити яблучний пиріг із заварним кремом смачніше шарлотки рецепт простий.
Інгредієнти
Крем:
🔸Яйце – 1 шт
🔸Цукор – 50 гр
🔸Ванілін – на кінчику ножа
🔸Кукурудзяний крохмаль – 15 гр (або просто взяти звичайну борошно пшеничне 30 гр)
🔸Молоко – 250 мл
Тісто:
🔸Яйця – 2 шт.
🔸Цукор – 100 гр
🔸Молоко – 100 мл
🔸Борошно – 200 гр
🔸Розпушувач – 12 гр
🔸Сіль – щіпка
🔸Ванілін – на кінчику ножа
🔸Яблука – 3 шт середніх
Яблучний пиріг із заварним кремом смачніше шарлотки покроковий рецепт
1. Яйце змішати з цукром, кукурудзяним крохмалем і ваніліном, влити молоко, на середньому вогні, помішуючи, довести до густоти, зняти з вогню і перекласти готовий крем я кондитерський мешок.
2. Для тіста яйця збити з цукром і сіллю до пишної світлої маси, влити молоко, перемішати, всипати просіяне борошно з розпушувачем, все збити до однородности.
3. Яблука очистити, нарізати невеликими шматочками будь-якої форми, додати їх до тесту. Тісто з яблуками вилити у форму (у мене 24 см), застелену пергаментом, зверху видавити крем з кондитерського мішка у вигляді спирали.
4. Випікати в духовці, розігрітій до 180 гр 30 хвилин, прикрасити цукрово пудрою по желанию.
Відео рецепт 👇