Полуничне морозиво сорбет в домашніх умовах

Як зробити смачне Полуничне морозиво сорбет в домашніх умовах рецепт простий. Раніше я часто постив всякі ПП рецепти і ті, хто зі мною давно, знають, що корисно – не одно несмачно) І цей прекрасний десерт чергове тому підтвердження! Полуничний сорбет з базиліком ідеально підходить для літа і в ньому дуже мало калорій, записуйте рецепт👇🏽 А з допомогою блендера Nutribullet від Delimano процес приготування займає лічені секунди. Потужний двигун 600Вт з легкістю подрібнює, дробить, перемелює і вичавлює для вас всю користь з горіхів, фруктів, овочів, зелені, ягід. Лезо дуже легко чиститися, що дуже заощадило мені час.

Інгредієнти

Полуниця 600 гр.
Мед 50 гр.
Сік лимона 25 гр.
Вода 30 гр.
Базилік 1 гілочка

Полуничне морозиво сорбет в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Перемішуйте іноді сорбет для того, щоб він був пластичным.