Яблучний пиріг який у роті тане краще шарлотки

Яблучний пиріг який у роті тане краще простий рецепт шарлотки в духовці! За 5 ХВИЛИН і ВИПІЧКА! ПРОСТО, ШВИДКО! Забудьте про ШАРЛОТЦІ! Повітряний як хмарка пиріг з яблуками. Дивно простий рецепт пирога. Що може бути смачніше шарлотки? Звичайно, пиріг яблучний, солодкий, ароматний, повітряний і м’який. Самі звичайні продукти і 5 хвилин на тісто. Смакота! Рецепт, гідний уваги. Та ще і без дріжджів.

Інгредієнти

Діаметр форми 20см (~ 700-800г):

– 130г цукру
– 2 яйця
– 120г йогурту
– 100 мл рослинного масла
– 1,5 ч. л. розпушувача
– 200г борошна
– щіпка ваніліну і солі
– яблука (1-2 шт)
– 1 ст. л. цукру з корицею для посипання

Яблучний пиріг який у роті тане краще шарлотки покроковий рецепт

1. збиваю Міксером яйця, сахар, сіль і ванілін до пухкої світлої маси. Потім додаю йогурт без цукру і рослинне масло. Перемішуємо міксером близько 1 минуты.

2. Всипаю борошно, змішану з розпушувачем. Акуратно перемішуємо вінчиком. Виливаю тісто у форму і зверху кладу яблука, нарізані на шматочки. Можна також посипати корицей.

3. Випікати в розігрітій до 180°С духовці ~ 40-50 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.

4. Готово!