Ягідна сирна паска з вишнею рецепт простий 🍒 Їли ви ніколи не пробували сирну паску, ви повинні обов’язково приготувати і спробувати цю! Ви назавжди закохаєтесь у її смак! Готується вона дуже просто і швидко, а з’їдається ще швидше.
Інгредієнти
🌱сир – 500 г
🌱вишня – 200 г (заморожена)
🌱яйця – 1 шт.
🌱цукор – 50 + 50 р
🌱вершкове масло – 50 г
🌱вершки 33-35 % – 100 р
🌱білий шоколад – 25 р
⠀
Для начинки:
🔸вишня – 150 г (заморожена)
🔸цукор – 20 р
🔸кукурудзяний крохмаль – 4 г
Ягідна сирна паска з вишнею покроковий рецепт
1. 1. Спочатку зварити начинку, щоб вона охолола.
В сотейнику з’єднати ягоди, цукор, крохмаль. Поставити на середній вогонь, постійно помішуючи довести до кипіння і до загустіння маси. Перекласти начинку в іншу миску, остудити.
2. Приготувати ягідну частина великодня.
У цей же сотейник викласти ягоди вишні, якщо вони у вас розморозилися, сік не зливати! Додати цукор 50 р., довести до кипіння і кип’ятити 5-7 хвилин. Зняти з вогню пробити заглибним блендером, зробити ягідне пюре. Потім повернути на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню додати білий шоколад. Перемішати до повного розчинення шоколаду. Остудить.
В сотейнику з’єднати ягоди, цукор, крохмаль. Поставити на середній вогонь, постійно помішуючи довести до кипіння і до загустіння маси. Перекласти начинку в іншу миску, остудити.
2. Приготувати ягідну частина великодня.
У цей же сотейник викласти ягоди вишні, якщо вони у вас розморозилися, сік не зливати! Додати цукор 50 р., довести до кипіння і кип’ятити 5-7 хвилин. Зняти з вогню пробити заглибним блендером, зробити ягідне пюре. Потім повернути на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню додати білий шоколад. Перемішати до повного розчинення шоколаду. Остудить.
2. 3. Зробити заварную частина великодня.
В іншому сотейнику з’єднати яйце, цукор 50 г, вершки. Постійно помішуючи довести до кипіння і загустіння маси. Проварити 2 хвилини. Масу остудити
4. У мисці з’єднати сир, розм’якшене вершкове масло. Пробити заглибним блендером до об’єднання і подрібнення сиру.
5. З’єднати всі три маси: сирну, заварную, ягодную.
В іншому сотейнику з’єднати яйце, цукор 50 г, вершки. Постійно помішуючи довести до кипіння і загустіння маси. Проварити 2 хвилини. Масу остудити
4. У мисці з’єднати сир, розм’якшене вершкове масло. Пробити заглибним блендером до об’єднання і подрібнення сиру.
5. З’єднати всі три маси: сирну, заварную, ягодную.
3. 6. Зібрати пасочницу, зсередини застелити вологою марлею. Викласти частину ягідно-сирної маси, зробити поглиблення. У нього викласти всю ягідну начинку. Накрити її залишилася ягідно-сирною масою.
7. Дивись відео рецепт. Зверху поставити вантаж і прибрати в холодильник на 12 годин. Рідина, яка буде утворюватися потрібно прибирати!
8. Звільнити великдень від пасочніци і марлі. Прикрасити за желанию.
7. Дивись відео рецепт. Зверху поставити вантаж і прибрати в холодильник на 12 годин. Рідина, яка буде утворюватися потрібно прибирати!
8. Звільнити великдень від пасочніци і марлі. Прикрасити за желанию.
Відео рецепт 👇