Як зробити смачні Ягідні сирники з лохиною рецепт простий. Поки ми живемо на дачі, я перебуваю в кулінарно-гастрономічному вакуумі. Коли на вечерю – м’ясо з барбекю, а з овочів огірки з грядки. Коли з вареного тільки макарони для малого, а сніданок – це сир з різними добавками, тому що це швидко, просто і не треба включати газ. Коли духовка – це знання, що 180° за рецептом – це як мінімум 300 за її вимикача. Тут все інакше, по-іншому і, звичайно, без мір і ваг. На око, за відчуттями, по пам’яті. Зате по-домашньому і навіть якось більше по-справжньому ❤️ П. с. будинку не вагах спеціально поміряла, скільки це – мої 3ст.л. манки 😁
Інгредієнти
⠀180г сиру
⠀жовток
⠀цукор за бажанням – 1-2ст.л. (я не додавала)
⠀3ст.л. манки без верху – 40г
⠀лохина
⠀манка на розбирання
Ягідні сирники з лохиною покроковий рецепт
1. Лохину промити і обсушити. Сир розтерти з жовтком і сахаром.
2. Додати манку, перемішати. Всипати лохину і акуратно перемешать.
3. Сформувати 4 колобка і сформувати на манці сирники. Обсмажити на олії на добре прогрітій сковороді, на середньому вогні. Приємного аппетита!