Ягідний пиріг на раз два три в духовці простий рецепт. Рецепт для ледачих, і для тих, хто взагалі жодного разу на кухню не заходив, а тут раптом захотілося 😁 Приголомшливий пиріг, обов’язково приготуйте.
Інгредієнти
•200 грам пшеничного борошна
•1 яйце
•75 грам цукру
•10 грам розпушувача
•1/4 чайної ложки солі
•100 г охолодженого вершкового масла
•100 грам молока.
Начинка:
•500 грам будь-яких ягід
•100 грам цукру
•1 столова ложка кукурудзяного крохмалю/борошна
Ягідний пиріг на раз два три покроковий рецепт
1. Для тіста змішати всі сухі інгредієнти, холодне вершкове масло швидко натерти на крупній тертці або нарізати кубиками. Розтерти все в крихту, потім додати яйце і молоко, добре і швидко все перемешать.
2. Ягоди пересипаємо в сотейник, трохи розморозити, якщо брали заморожені. Як тільки ягоди закипіли, додати цукор, крохмаль, перемішати, як тільки загусло, знімаємо з огня.
3. Форму змащуємо олією, викладаємо ягідний шар, зверху викладаємо ложкою тісто хаотично.
4. Відправляємо в розігріту духовку на 180 градусів на 40 хвилин. Обов’язково подаємо з кулькою морозивом, і приговариваем які ми молодці)
Відео рецепт 👇