Ягідний пиріг з вівсянкою простий рецепт. Продовжуємо нищити ягоди 😂 У мене є ще план на вихідні, бо в морозилці ще вистачає ягід,а літо вже наступає на п’яти 😅 Зовсім простий, але дуже ягідний пиріг вас чекає сьогодні☺️ Ідеальний на будь-які прийоми їжі і несподіваних гостей, адже готується швидко😏 Так що зберігаємо, знищуємо ягоди😅
Інгредієнти
▪️500гр заморожених ягід будь-яких (краще брати суміш)
▪️100гр цукру (можна менше, якщо ягоди не кислі)
▪️100гр вершкового масла
▪️100гр борошна пшеничного
▪️100гр вівсяних пластівців
▪️2-3ст.л крохмалю кукурудзяного
▪️Морозиво для подачі і мигдальні пелюстки
Ягідний пиріг з вівсянкою покроковий рецепт
1. Ягоди не розморожуючи висипати у форму для запікання. У мене ягоди – вишня, чорниця й чорна смородина. Додати цукор, крохмаль і добре перемешать.
2. Вершкове масло розтерти з борошном і додати вівсяні пластівці. Висипати крихту поверх ягід і запікати при 180С приблизно 35-40 минут.
3. Готовий пиріг посипати мигдалевими пелюстками і покласти кульку морозива. Це неймовірно смачно коли ще начинка тепла і холодне морозиво ну просто секс.