Як смачно зробити Ягідний торт з прошарком з ягід і чорничним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт Ягідний мікс ❤️
Інгредієнти
Бісквіт
🔸вершків 33-35% – 120 р
🔸вершкове масло – 50 г
🔸борошно – 210 р
🔸розпушувач – 5 р
🔸сіль – щіпка
🔸яйця С1 – 3 шт
🔸цукор – 200 г
🔸ванільний цукор – 1 ч. л.
⠀
Начинка
🔶мікс ягід – 300 г
🔶цукор – 100 г
🔶кукурудзяний крохмаль – 15 р
🔶желатин – 7 р
🔶вода – 35 мл
⠀
Крем
♦️вершки 33-35% – 110 р
♦️сирний сир – 530 р
♦️цукрова пудра – 65 р
♦️пюре чорниці – 100 г
Ягідний торт з прошарком з ягід і чорничним кремом покроковий рецепт
1. Бісквіт.
1. Розтопити в сотейнику вершки з вершковим маслом, остудити.
2. Змішати сухі інгредієнти – борошно, розпушувач, сіль.
3. Яйця збити з цукром і ванільним цукром до пишної світлого стану. Додати в яєчну суміш 1/3 частину борошна, перемішати. Потім збиваючи влити рідкі інгредієнти. Далі додати борошно.
4. Випікати у формі на 18 см в розігрітій до 180 градусів духовці на режимі верх/них приблизно 45-50 минут.
1. Розтопити в сотейнику вершки з вершковим маслом, остудити.
2. Змішати сухі інгредієнти – борошно, розпушувач, сіль.
3. Яйця збити з цукром і ванільним цукром до пишної світлого стану. Додати в яєчну суміш 1/3 частину борошна, перемішати. Потім збиваючи влити рідкі інгредієнти. Далі додати борошно.
4. Випікати у формі на 18 см в розігрітій до 180 градусів духовці на режимі верх/них приблизно 45-50 минут.
2. Начинка.
Ягідна прошарок начинка для торта з желатином рецепт.
Ягідна прошарок начинка для торта з желатином рецепт.
3. Просочення – в окропі 200 мл розчинити 15 г цукру. Остудить.
4. Крем.
1. В чаші з’єднати сирний сир, вершки, цукрову пудру, пюре чорниці. Все збити на високій швидкості до щільної пишної маси.
2. Масу розділити навпіл. Половину перекласти в кондитерський мішок і прибрати в холодильник. Вона піде на покриття торта з боків і зверху. Другу половину крему розділити навпіл. Ці дві частини підуть в прошарку торта.
1. В чаші з’єднати сирний сир, вершки, цукрову пудру, пюре чорниці. Все збити на високій швидкості до щільної пишної маси.
2. Масу розділити навпіл. Половину перекласти в кондитерський мішок і прибрати в холодильник. Вона піде на покриття торта з боків і зверху. Другу половину крему розділити навпіл. Ці дві частини підуть в прошарку торта.
5. Зібрати заготівлю торта у формі на 18 див.
1. Бісквіт розрізати на 3 коржі.
2. На дно форми бісквіт, просочити його сиропом, потім желейна начинка крем. Далі бісквіт, просочення, начинка крем, бісквіт, просочення.
3. Прибрати заготівлю торт на ніч у холодильник.
4. Вранці покрити торт рештою кремом.
1. Бісквіт розрізати на 3 коржі.
2. На дно форми бісквіт, просочити його сиропом, потім желейна начинка крем. Далі бісквіт, просочення, начинка крем, бісквіт, просочення.
3. Прибрати заготівлю торт на ніч у холодильник.
4. Вранці покрити торт рештою кремом.
Відео рецепт 👇