Як приготувати філе індички соковите на сковороді рецепт простий. У нас в сім’ї дуже цікава розстановка сил у питанні про м’ясо: мама виступає за правильне і збалансоване харчування, а тато просить м’яса, і побільше…) І ось ми знайшли ідеальне рішення – індичка! Насправді, це м’ясо дуже легко і швидко готується, а результат виходить смачним і соковитим, якщо знати кілька секретів! Наприклад, цей маринад для індички точно перетворить ваш обід або вечерю✨
Інгредієнти
⁃ 600 гр індички (у мене эклалоп)
⁃ 1 апельсин
⁃ 1-2 зубчики часнику
⁃ 2 ст л ложки ол масла
⁃ 1/2 год л солі
Як приготувати філе індички соковите на сковороді покроковий рецепт
1. Перемішуємо сік 1 апельсина, оливкову олію, додаємо роздавлений часник і сіль – маринуємо індичку в цій суміші 20-30 мин.
2. Обсмажуємо індичку приблизно 3-4 хв з кожного боку, потім ще 1-2 хв на низькому вогні, вийде гарна корочка.
3. Пропоную подати блюдо з салатом. Салатні листя, нарізані помідори черрі і моцарелла. А для заправки – 2 ст л оливкової олії 1 год л бальзамічного уксуса.
Відео рецепт 👇