Як варити манти з м’ясом в мантоварке на пару простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Для тесту:
✅ 1 яйце
✅ 150 мл води
✅ 1 ч. л солі
✅ 1 ст. л рослинного масла
✅ 350 г борошна +-
Для фаршу:
✅ 500 г фаршу
✅ 4 головки цибулі
✅ 3 картоплі
✅ сіль за смаком і спеції
Як варити манти з м’ясом в мантоварке на пару покроковий рецепт
1. Готуємо тісто круте тісто , добре вимішуємо і даємо відпочити 20-25 хвилин. ⠀ Тим часом готуємо фарш) М’ясо пропускаємо через м’ясорубку, цибулю нарізаємо дрібним кубиком, картопля і додаємо спеції гарненько перемішуємо. ⠀
2. Далі розкачуємо тісто в тонкий пласт, ділимо на великі квадрати приблизно 12·12 див. В центр кожного квадратика викладаємо фарш і формуємо манти як на відео. ⠀
3. Листи мантышницы змащуємо рослинним маслом, каструлю наповнюємо водою і доводимо до кипіння. Як вода закипить, встановлюємо листи з готовими мантами на каструлю, накриваємо кришкою і готуємо близько 35 минут.
4. Я подаю з зажаркою моркви з цибулею на топленном олії і можна подавати зі сметанним соусом)
Відео рецепт 👇