Як запекти мойву в духовці цілком з скоринкою простий рецепт. Такий спосіб значно спрощує підготовку, економить час, а ще позбавляє від стійкого запаху під час смаження. А в результаті ви отримаєте апетитну рибку з засмаженою, хрусткою скоринкою.
Інгредієнти
🔹мойва – 1кг.;
🔹борошно – 0,5 склянки;
🔹сіль – 1 ч. л. ;
🔹чорний мелений перець – 1/2 ч. л. ;
🔹рослинне масло.
Як запекти мойву в духовці цілком з скоринкою покроковий рецепт
1. Вистилаємо фольгою духовочный деко, закріплюючи фольгу на бортах. Виливаємо на 1 ст. л. рослинного масла і розподіляємо масло по листу силіконової пензликом або просто пальцями. Рибку моєму (але не чистимо) і залишаємо в мисці, щоб скла вода.
2. Борошно змішуємо з сіллю і перцем, обвалюють в цій муці рибку і викладаємо на деко в один шар рядами. Відправляємо в духовку на 15 хвилин 200°. Потім достаем.
3. Змащуємо рибку рослинним маслом за допомогою пензлика і ще на 10 хвилин відправляємо дожариваться на верхньому грилі. Саме на цьому етапі мойва смажена в духовці набуває апетитну хрустку корочку.