Як зробити підливу з мясом яловичини на сковороді як в їдальні

Як зробити підливу з м’ясом яловичини на сковороді як в їдальні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачна виходить підлива ☺️, як в їдальні.

Інгредієнти

М’ясо (у мене яловичина) – 800 гр.
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Окріп – 1 літр
Масло вершкове
Масло рослинне
Борошно – 2 ст. л.
Томатна паста – 1 ч. л.
Цукор – 1/3 ч. л.
Сіль, перець, лавровий лист

Як зробити підливу з м’ясом яловичини на сковороді як в їдальні покроковий рецепт

1. На сковороді або в каструлі обсмажуємо цибулю на рослинній олії. Коли цибуля почне золотиться додаємо цукор. Смажимо пару хвилин. Додаємо нарізане м’ясо і тушкуємо, поки не випарується влага.

2. Додаємо окріп і тушкуємо на повільному вогні 1 годину. На окремій сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо рослинне масло і муку, обжариваем.

3. Підливаємо 2-3 ополоника бульйону від м’яса, добре перемішуємо, щоб не було грудочок і відправляємо до м’яса. Соус солимо, перчимо, кладемо лавровий лист і томатну пасту. Тушкуємо ще 25 минут.

Відео рецепт 👇