Як зробити приправу в домашніх умовах на зиму рецепт простий. Універсальна дуже смачна ароматна приправа-можна додавати в усі страви, де є томат або замість томату:в піцу, соуси, в супи, до макаронів)
Інгредієнти
2 кг м’ясистих помідорів
150 г часнику
0,5 кг червоного солодкого перцю(можна не додавати)
2 ст. л солі
1 ст. л цукру
Сушена зелень за смаком
Як зробити приправу в домашніх умовах на зиму покроковий рецепт
1. Приготування на видео.
2. В дегидраторе сушити 10-12 годин при 55С В духовці так само при 55С до повного висихання овочевий пастили (листи і піддони обов’язково змащуйте раст. маслом і лише потім розподіляйте шар томатної рідоти)
3. Зберігати готову приправу бажано в герметичній скляній тарі😉
Відео рецепт 👇