Як зробити шоколадні патьоки на торті з глазурі рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
Білий шоколад/глазур і вершки 33% у співвідношенні 3:1.
Як зробити шоколадні патьоки на торті з глазурі покроковий рецепт
1. Нагріваємо вершки, розтоплюємо шоколад, перемішуємо і підкрашуемо при необхідності. Я окрашиваю діоксином титану, для отримання світлих, пастельних відтінків і основним кольором, у мене був мятный.
2. Наносимо зручним способом я це роблю за допомогою кондитерського мішка. Торт повинен бути дуже добре охолоджений, я ставлю в морозилку хвилин на 10-15. Ганаш повинен трохи охолонути, якщо він буде занадто гарячим, він розтопить покриття і стече на подложку.
3. На торт діаметром 18 см у мене пішло 30 мл вершків і 90 гр. білого шоколада.
Відео рецепт 👇