Як зробити яблука в карамелі на паличці в домашніх умовах простої рецепт.
Інгредієнти
Для карамелі:
240г коричневого цукру
120г сиропу глюкози
200г згущеного молока
60г м’якого вершкового масла
Солоний арахіс 🥜
Як зробити яблука в карамелі на паличці в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Гарненько помийте яблука в гарячій воді, можна навіть обшпарити окропом, щоб змити восковий наліт. Важливий етап, не нехтуйте ним, будь ласка, інакше карамель стече з яблук. Видаліть хвостики і вставте дерев’яні шпажки в кожне яблочко.
2. В сотейник з товстим дном отвесьте строп глюкози і цукор. Нагрівайте до повного розчинення кристалів цукру. Потім додайте масло і згущене молоко (обов’язково кімнатної температури).
3. Далі справа техніки) опускаєте яблуко в карамель, дати стекти зайвому і обмакиваете в подрібнені горішки. У мене був солоний арахіс-краще не придумаєш. Насолоджуємося виглядом і смаком!
Відео рецепт 👇