Італійське печиво Кантуччи класичне

Як зробити смачне Італійське печиво Кантуччи класичний рецепт простий в духовці. У кав’ярні продавалося дуже смачне печиво. І дуже хотілося їсти таке печиво кожен день. Кав’ярня від мене була далеко і не було можливості купувати печиво часто. Так, я знайшла кілька рецептів в інтернеті і в результаті вийшов мій рецепт.

Інгредієнти

100 грам яйця
120 грам цукру (за рецептом 160 грам я зменшила)
70 грам вершкове масло 82 %
5 грам розпушувача
5 грам сіль
300 грам борошна (150 грам борошно пшеничне та 150 грам мигдальна борошно)
Горіхи – мигдаль

Італійське печиво Кантуччи класичне покроковий рецепт

1. Сушимо горіхи в духовці при температурі 120 градусів 20 хвилин. В діжу міксера вливаємо яйця і всипаємо цукор збиваємо (головне що б розчинився цукор). Змішуємо всі сухі інгредієнти і перемешиваем.
2. У збиту яєчну масу додаємо сухі інгредієнти і додаємо м’яке вершкове масло все перемішуємо. ⠀ Всипаємо сухофрукти і горіхи у мене вишня, мигдаль. Перемішати. Тісто м’яке і еластичне. Формуємо три ковбаски і ставимо в розігріту духовку 180 градусів 20 хв. ⠀
3. Даємо печінкою охолонути. Режим на шматочки. Ще печемо в духовці 150 градусів 15 хв. ⠀ Виходить золотисте хрустке печиво. ⠀ 💗Це може приготувати кожен! Готуйте із задоволенням!